We shape
what you envision

Cover Couture is een absolute meerwaarde voor iedereen die houdt van een harmonieus interieur, van tijdloos tot ecclectisch.
Zowel particulieren als interior boutiques en architecten die op zoek zijn naar custom-made upholstery door middel van de (her)stoffering van meubilair, het uitzoeken van fijne stoffen en het vervaardigen van sierkussens op maat vinden de weg naar Cover Couture. Dankzij onze knowhow en uitzonderlijke fijngevoeligheid bereiken we steeds een uniek eindresultaat dat verrast en indruk maakt.

collaborations
collaborations

Private
clients

Kleine veranderingen maken een groot verschil in uw interieur. Zijn uw stoelen aan een make-over toe? Wilt u het zeteltje van uw grootouders een nieuwe look geven? U kunt ons inschakelen voor de herbekleding van rugkussens, banquettes, eetstoelen, poefs en sierkussens. Ook voor grotere projecten kunt u op ons rekenen. Een volledig salon, de inrichting van uw vakantiewoning of tweede verblijf? Wij vertalen uw wensen naar een smaakvol ontwerp met een exclusieve uitstraling en een duurzaam karakter.

collaborations

Architects

Wij vertalen uw signatuur naar het ontwerp dat u beoogt in de juiste stoffen, kleuren en formaten. Met oog voor esthetiek en functionaliteit en in harmonie met de omgeving. Dankzij onze productkennis en ervaring vinden we de perfecte stof voor élk project. We investeren met plezier in samples, cuttings, stalenboeken en stofhangers om u een ruime keuze te kunnen aanbieden. Vertel ons uw verhaal en dan zorgen wij voor the perfect match tussen architectuur en stoffering op maat. We staan u bij met professioneel advies en ontzorgen u in elk facet. Tot alles letterlijk in zijn plooi valt en het plaatje volledig klopt.

collaborations

Interior boutiques

Bij Cover Couture vindt u een ruim aanbod aan sierkussens. We bezorgen u stalenbundels en een bijhorende prijslijst zodat u met alle gemak en efficient kan bestellen. Neem contact op en we komen langs om u de bundels te laten bekijken.

Contact