charlotte
Charlotte De Knibber

Crafting emotions through fabric.

Gedreven door het verlangen om de ruimte en de dingen rond haar van schoonheid te voorzien begint Charlotte als ze begin de twintig is in een interieurzaak in Knokke, de kustgemeente waar ze als kind opgroeide. Daar ontdekt ze haar uitgesproken voorliefde voor materialen en stoffen. Ze begrijpt het belang van het kiezen van de juiste materialen met oog op het doel dat ze moeten dienen.

Een woning stofferen begint bij het juist aanvoelen van de klant. Een groot inlevingsvermogen en de nodige portie mensenkennis zijn een voordeel. Zeer goed wetend wat ze zelf wil, zal ze ook zeker luisteren naar wat de klant wil. Het doel is door middel van stof het juiste gevoel creëren. Het duurzame karakter van herstofferen is iets dat haar voldoening geeft. Mensen zijn oprecht gelukkig als ze ‘iets van vroeger’ in hun interieur kunnen implementeren. Niet alles hoeft nieuw te zijn.

Stofferen op maat is haar passie, productkennis haar troef. Functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan hand in hand met esthetiek. Wanneer deze factoren samenvallen is er sprake van harmonie.